31 травня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому, керівник педагогічної практики університету. Під час наради обговорено організацію проходження літньої виробничої практики в дитячих оздоровчих таборах у 2021 році.

З доповіддю виступила Цоуфал Л. С., керівник педагогічної практики. Любов Сергіївна зазначила, що, відповідно до навчальних планів, у літній період студенти ІІІ курсу мають проходити виробничу педагогічну практику в ДОТ, у пришкільних дитячих закладах відпочинку, у ДНЗ. На етапі підготовки до практики викладачами кафедр педагогіки, соціальної педагогіки і соціальної роботи, педагогіки і методики технологічної освіти проведено семінари і настановчі конференції (в дистанційному режимі на платформі ZOOM), на яких студентам визначено завдання практики, вимоги до оформлення звітної документації, надано поради щодо ефективного проходження практики.

У травні відбулася онлайн-зустріч з адміністрацією ДОЗ «Голубе полум’я», під час якої студенти отримали інформацію про роботу на посаді організатора, про особливості облаштування таборів, ознайомилися з вимогами до режиму роботи педагогічних працівників та специфікою організації відпочинку дітей в умовах табору.

Цьогоріч проходження літньої виробничої практики в дитячих оздоровчих таборах заплановано на базі ДОЗ «Голубе полум’я», «Зміна», «Факел», «Прометей». Наразі триває робота з визначення баз практик у пришкільних таборах, літніх дозвіллєвих та спортивних майданчиках.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів. Під час обговорення ректор Шрамко Я. В. наголосив на важливості виробничої практики як важливої складової освітнього процесу, необхідності її належної організації з урахуванням специфіки роботи дитячих оздоровчих та пришкільних таборів, а також літніх дозвіллєвих майданчиків в умовах карантинних обмежень.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка поінформувала про загальні підходи до організації освітнього процесу у 2021–2022 н.р., надала методичні рекомендації до розроблення навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів денної і заочної форм навчання.
  • Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії університету, декан фізико-математичного факультету, яка нагадала, що до 03 червня 2021 р. триває реєстрація осіб, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра. За потреби отримання детальнішої інформації порадила звертатися до приймальної комісії КДПУ.
  • Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету, який повідомив про перебіг зовнішнього незалежного оцінювання з математики, яке пройшло на базі КДПУ, і стан готовності до проведення наступних ЗНО.
15972
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31