14 червня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому, начальник відділу кадрів. Під час наради обговорено стан укладання зі здобувачами освіти додаткових угод про надання освітніх послуг.

З доповіддю виступила Сокіряка С. А., начальник відділу кадрів, яка зауважила, що відповідно до Положення про укладання та контроль за виконанням договорів про надання освітніх послуг у КДПУ, додаткові угоди до договорів укладаються юридичним відділом на підставі затверджених в установленому законодавством порядку тарифів, зокрема, у разі корегування вартості навчання на офіційно визначений індекс інфляції (стаття 73 Закону України «Про вищу освіту»). Світлана Андріївна поінформувала присутніх про стан укладання зі здобувачами освіти додаткових угод про надання освітніх послуг і звернула увагу, що підписані угоди протягом десяти робочих днів передаються інспектором відповідного факультету до відділу кадрів згідно з копією реєстру, у якому працівником відділу кадрів проставляється відмітка про отримання. Працівник відділу кадрів розподіляє додаткові угоди за особовими справами здобувачів освіти та оформлює (у разі наявності) перелік одержувачів освітніх послуг, у яких додаткові угоди відсутні і подає завідувачу навчально-методичного відділу.

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. наголосив, що контроль за своєчасним підписанням додаткових угод замовниками освітніх послуг здійснюється деканами відповідних факультетів, а контроль за своєчасною і повною інформацією про здобувачів освіти, включених до реєстрів, за якими укладаються додаткові угоди про зміну вартості навчання, покладається на завідувача навчально-методичного відділу. Деканатам факультетів необхідно активізувати роботу з підписання здобувачами освіти додаткових угод до договорів про надання освітніх послуг.

У різному виступили:

  • Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, який поінформував про орієнтовні терміни повторної та додаткової вакцинації працівників університету; наголосив на необхідності своєчасного подання факультетами протоколів засідання стипендіальних комісій (до 25.06.2021 р.).
  • Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка зауважила, що відповідно до розпорядження 25.05.2021 р. № 04 «Про виконання рішення Вченої ради», завідувачі кафедр мають подати інформацію про наукову активність науково-педагогічних працівників (до 25.06.2021 р.).
  • Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка наголосила на необхідності своєчасного подання деканами факультетів інформації про результати атестації здобувачів освіти (до 22.06.2021 р.).
16094
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30