06 вересня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому університету, начальник відділу гуртожитків. Під час наради розглядалося питання про поселення студентів до гуртожитків університету.

З доповіддю перед присутніми виступив Поляков В. П., начальник відділу гуртожитків, який повідомив, що поселення першокурсників до гуртожитків університету відбулося 30-31 серпня 2021 року. Задля поселення першокурсників працівники відділу гуртожитків підготували всі необхідні документи. На початок навчального року традиційно заплановано організаційні збори зі студентами першого курсу, на яких їх ознайомлять з правилами проживання в гуртожитках та умовами договорів, необхідністю дотримання порядку в гуртожитку.

В обговоренні взяли участь Золотницький М. Я., проректор з адміністративно-господарчої роботи, Баруліна Л. О., в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, Бурман Л. В., голова профкому університету, Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності дотримання мешканцями гуртожитку платіжної дисципліни та на проведені подальшої роботи з покращення та підтримки на належному рівні умов проживання в гуртожитках університету.

У різному виступили:

- Бурман Л. В., голова профкому університету, яка нагадала, що проведення конференції трудового колективу університету відбудеться 06 вересня 2021 року о 14.00 в аудиторії 322;

- Баруліна Ю. О., в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, яка поінформувала, що 11 вересня 2021 року о 10.00 годині відбудеться виховний захід «До дня фізкультури і спорту»;

- Третяк О. А., головний бухгалтер, яка наголосила на необхідності одержання студентами першого курсу платіжних карток для нарахування стипендії;

- Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка нагадала, що, відповідно до розпорядження по навчально-методичному відділу від 31 серпня 2021 року № 33, до 15 вересня деканати мають підготувати для перевірки журнали обліку роботи академгруп за ІІ семестр 2020-2021 н. р.

16598
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок