06 грудня 2021 року відбулася нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, голова профкому. Під час наради розглянуто питання організації Дня відкритих дверей КДПУ та обговорено проєкт Правил прийому на навчання до університету у 2022 році.

Із доповіддю виступила Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії, яка ознайомила присутніх з планом та форматом заходу. Олена Вікторівна зауважила, що, з огляду на продовження карантину, захід відбудеться в онлайн-режимі. Так, 11 грудня 2021 року об 11.00 на офіційному Youtube-каналі КДПУ розпочнеться пряма трансляція Дня відкритих дверей КДПУ щодо вступу-2022. Інформаційний супровід заходу забезпечить приймальна комісія університету, а технічну підтримку надасть інформаційно-обчислювальний центр.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. зазначив, що День відкритих дверей є важливим заходом, який проводиться задля ознайомлення абітурієнтів із особливостями вступної кампанії 2022 року та перевагами вступу саме до КДПУ. Ярослав Владиславович зауважив, що відповідальними за належний рівень організації та проведення Дня відкритих дверей є приймальна комісія та деканати.

Під час наради також було обговорено основні нововведення в Правилах прийому на навчання до університету у 2022 році. З доповіддю виступила Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії, яка окреслила особливості вступної кампанії для вступників на ОС «бакалавр» на основі ПЗСО та ОКР «молодший спеціаліст»; визначила перелік бюджетних і небюджетних пропозицій; норми зарахування для здобуття вищої освіти за іншою спеціальністю тощо. Окрему увагу було приділено правилам прийому до магістратури, зокрема термінам вступної кампанії та нормам перехресного вступу на педагогічні спеціальності для випускників класичних університетів.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. зазначив, що приймальною комісією завершено підготовку проєкту Правил прийому, який буде оприлюднено в розділі «Для обговорення» на сторінці Вченої ради університету.

У різному виступили:

  • Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала, що до 10.12.2021 р. кафедрам необхідно подати службові записки з переліком аудиторних занять з використанням ТДН на ІІ семестр 2021-2022 н. р.
  • Бурман Л. В., голова профкому університету, яка повідомила присутнім, що 06.12.2021 р. на платформі ZOOM відбудеться онлайн-захід «Армія – це насамперед про мир!», присвячений Дню Збройних Сил України.
17750
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок