13 грудня 2021 року відбулася нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, голова профкому. Під час наради обговорено план проведення новорічних і різдвяних свят в університеті.

Із доповіддю виступила Баруліна Ю. О., в. о. проректора з науково-педагогічної роботи. Юлія Олександрівна ознайомила присутніх з планом проведення новорічних і різдвяних свят, повідомила, що в університеті передбачено низку заходів, зокрема проведення благодійної акції «Студенти – дітям» (16.12.2021 р.–10.01.2022 р.), відвідування циркової новорічної вистави (19.12.2021 р.) та «Ніч науки» для учнів 8–10 класів КНВК № 129 «ГЛАС» (23.12.2021 р.). Основним заходом стане святковий ранок для дітей працівників і студентів «Казкова історія», запланований на 28 грудня о 12.00. Вручення солодких подарунків студентам пільгових категорій, дітям працівників і студентів відбуватиметься 14–17 грудня в бухгалтерії профкому (аудиторія 208 головного корпусу).

Окрім того, планом передбачено участь студентів університету в районних і міських благодійних заходах до новорічних та різдвяних свят. Традиційна благодійна акція «Подаруй солдату свято» розпочнеться 21 грудня об 11.00 в аудиторії 116 головного корпусу університету. Студенти всіх факультетів долучаться також до благодійних акцій у дитячих закладах міста. Традиційне відвідування новорічної вистави у КП «Криворізький академічний театр драми і музичної комедії ім. Т. Шевченка» заплановано на 26 грудня 2021 року об 11.00.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Узагальнюючи ректор Шрамко Я. В. зазначив, що КДПУ є не лише освітньо-науковим, а й культурним центром міста, який славиться своїми традиціями. Однією з таких традицій є участь у районних та міських благодійних заходах, а також проведення належно організованих новорічних і різдвяних свят для студентів і працівників університету.

17841
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок