20 грудня 2021 року відбулася нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, голова профкому. Під час наради обговорено питання про стан підготовки до видачі дипломів випускникам магістратури.

Доповідала Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала, що загалом організація роботи з виготовлення документів про освіту налагоджена, систематично здійснюється контроль за дотриманням термінів підготовки документів. Ольга Володимирівна наголосила на основних завданнях, які ще потрібно виконати. Звернула увагу деканів на необхідність вчасного внесення результатів атестацій здобувачів вищої освіти до додатків, повідомила, що графік видачі дипломів буде затверджено після проведення атестації.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на тому, що дипломи та додатки до дипломів про вищу освіту мають бути видані вчасно.

У різному виступили:

– перший проректор Остроушко О. А. поінформувала про проведення опитування студентів – іноземних громадян, яке проводить МОН України. Відповідно до розпорядження від 16 грудня 2021 року № 58 деканати мають сприяти участі здобувачів освіти в опитуванні;

– в. о. проректора з науково-педагогічної роботи Баруліна Ю. О. подякувала деканам і здобувачам освіти за участь у підготовці і проведенні новорічних заходів;

– голова профкому університету Бурман Л. В. анонсувала проведення святкових заходів, зокрема благодійної акції «Подаруй солдату свято» та новорічної вистави для дітей працівників і студентів, що відбудеться 26 грудня об 11.00 в КП «Криворізький академічний театр драми і музичної комедії ім. Т. Шевченка».

17915
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок