17 січня 2022 року відбулася нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, голова профкому, керівник виробничої практики, завідувачі кафедр: педагогіки, загальної та вікової психології, початкової освіти, дошкільної освіти, практичної психології. Під час наради обговорено підготовку до проходження навчальної та виробничої практики студентами 2 і 4 курсів.

Під час наради виступила Цоуфал Л. С., керівник виробничої практики університету, яка поінформувала присутніх про те, що відповідно до Наказу від 07.12.2022 № 584 «Про організацію практик на базі закладів освіти у 2 семестрі 2021-2022 н.р.» навчальні практики (психолого-педагогічна, ознайомлювальна, у групах дошкільного віку) мають бути проведені з використанням технологій дистанційного навчання. Любов Сергіївна зазначила, що СУЕНК університету стане основною платформою проходження навчальної практики студентів 2 курсу. Нині на платформі MOODLE розміщено електронні навчальні курси, створенні задля електронного звітування студентів. Цоуфал Л. С. узагальнила пропозиції, надані факультетськими керівниками практики, і зазначила, що наразі триває переформатування змісту ЕНК задля дистанційного проходження практики.

В обговоренні взяли активну участь декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., завідувач кафедри педагогіки Дороніна Т. О., завідувач кафедри загальної та вікової психології Токарева Н. М., завідувач кафедри дошкільної освіти Ковшар О. В., завідувач кафедри практичної психології Мірошник З. М., завідувач кафедри початкової освіти Павлик О. А.

Декани факультетів поінформували присутніх про стан вакцинації студентів 4 курсу, зазначили що студенти готові до проходження педагогічної практики в школі.

Цоуфал Л. С. повідомила, що задля проходження виробничої практики студентів 4 курсу розподілено за освітніми закладами міста. Здобувачі, які з об’єктивних причин не мають змоги пройти практику в шкільних закладах, зможуть виконати індивідуальні навчальні плани в повному обсязі на базі Школи педагогічної практики КДПУ, яка працюватиме в очному режимі.

В обговоренні взяли активну участь декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу та завідувачі кафедр.

Позитивно оцінюючи стан підготовки до проходження практики, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що вона має пройти на високому організаційному рівні. Ярослав Владиславович зауважив, що особливості організації Школи педагогічної практики КДПУ необхідно визначити відповідним наказом по університету.

У різному виступили:

  • Бурман Л. В., голова профкому університету, яка нагадала присутнім про проведення Універсіади–2022.
18155
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок