04 квітня 2022 року відбулася нарада при керівництві університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтера університету. Під час наради обговорено питання про стан підготовки до видачі документів про освіту випускникам бакалаврату. 

Доповідала завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., яка поінформувала присутніх, що задля впорядкування роботи з виготовлення додатків до дипломів бакалаврів навчально-методичним відділом підготовлено відповідне розпорядження. Загалом організація роботи з виготовлення документів про освіту налагоджена й усі терміни витримуються. Ольга Володимирівна наголосила на основних підготовчих етапах, які ще потрібно завершити, закцентувала увагу деканів на своєчасному внесенні оцінок літньої заліково-екзаменаційної сесії і результатів підсумкової атестацій здобувачів вищої освіти, на відповідність інформації, поданої в дипломах і додатках до них. Також повідомила, що графік видачі дипломів буде затверджено після завершення сесії.

При підведенні підсумків Ярослав Владиславович Шрамко наголосив на тому, що дипломи та додатки до дипломів про вищу освіту мають бути видані вчасно.

Окрім основного, під час наради було обговорено низку оперативних питань, зокрема подання керівниками структурних підрозділів службових записок щодо необхідності дистанційної роботи окремих працівників, які не належать до наукових, науково-педагогічних і педагогічних, і перебувають за межами міста, а також вчасного подання табелів обліку використання робочого часу.

В обговоренні оперативних питань активну участь взяли декани факультетів.

У різному виступили:

– в. о. ректора Остроушко О. А., яка поінформувала про зміни, які необхідно внести до графіка освітнього процесу;

– завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., яка нагадала присутнім, що 05 квітня 2022 р. стартує реєстрація на вибіркові дисципліни, яка триватиме до 25 квітня 2022 р. включно.


 

18942
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31