25 квітня 2022 року відбулася нарада при керівництві університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтера університету. Під час наради обговорено стан підготовки до атестації здобувачів освіти у другому семестрі 2021–2022 н. р.

Доповідала завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., яка поінформувала присутніх про підготовку факультетів до атестації здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Ольга Володимирівна зазначила, що атестацію здобувачів вищої освіти планується провести в традиційному форматі (очно) відповідно до графіка освітнього процесу (зі змінами) та затверджених розкладів з урахуванням безпекової ситуації. У разі неможливості проведення атестації окремих здобувачів вищої освіти у традиційному форматі, планується провести атестацію дистанційно за алгоритмом, визначеним окремим наказом по університету.

Наразі підготовлено накази про затвердження складу голів та Екзаменаційних комісій на 2022 рік; на офіційному сайті університету в рубриці «навчання – розклад» оприлюднено розклад атестації здобувачів освіти 2021–2022 н. р.; підготовлено до друку протоколи засідань Екзаменаційних комісій щодо приймання екзаменів, розгляду кваліфікаційних робіт та присвоєння кваліфікації здобувачам вищої освіти; надається консультативна допомога факультетам щодо підготовки до атестації. У травні, відповідно до плану роботи навчально-методичного відділу, відбудеться тренінг для технічних секретарів Екзаменаційних комісій. У разі потреби внесення змін до наказів про затвердження голів Екзаменаційних комісій та їх складу декани факультетів мають подати відповідні службові записки до навчально-методичного відділу.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підводячи підсумки розгляду питання, Я. В. Шрамко зауважив, що деканати мають здійснювати постійний моніторинг місць перебування студентів, а також забезпечити їх інформування про особливості організації атестації та розклад її проведення. Особливості атестації здобувачів вищої освіти у другому семестрі 2021–2022 навчального року буде визначено відповідним наказом по університету, задля того аби атестація здобувачів вищої освіти відбулася організовано і в установлені терміни.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., в. о. проректора з науково-педагогічної роботи, яка подякувала працівникам університету й здобувачам освіти, що долучилися до акції «Подаруй солдату Великдень» (21–22 квітня 2022 року);

– Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала присутніх про перебіг реєстрації здобувачів освіти на вибіркові дисципліни.

19105
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31