06 червня 2022 року відбулася нарада при керівництві університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтера університету. Під час наради обговорено організацію занять з фізичного виховання на першому курсі у 2022–2023 н.р.  

З основного питання доповідав Батюк А. М., завідувач кафедри фізичної культури та методики її викладання. Алім Миколайович зазначив, що у 2022–2023 н. р. заняття з фізичного виховання на всіх спеціальностях першого курсу плануються у спортивних групах за такими напрямами: «Фітнес та аеробіка», «Спортивні ігри», «Загальна фізична підготовка». Укомплектування груп здійснюватиметься за підсумками реєстрації студентів, яка відбудеться після зборів заступників деканів факультетів з фізичного виховання зі студентами-першокурсниками. Наразі навчально-методичним відділом розробляються електронні форми для реєстрації студентів.

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

За підсумками обговорення Шрамко Я. В. закцентував увагу на тому, що вибір здобувачами освіти навчальних дисциплін загалом і спортивних гуртків зокрема є гарною традицією, яка щорічно реалізується в університеті. Адже врахування індивідуальних потреб та інтересів студентів під час занять із фізичного виховання є запорукою їх гармонійного фізичного розвитку.

У різному виступили:

- Остроушко О. А., в.о. ректора, яка висвітлила особливості акредитації освітніх програм, запланованої на 2022-2023 н.р., окреслила перелік програм.

- Хараджян Н.А., в.о. голови ППО університету, яка поінформувала про активну співпрацю студентів та працівників університету з волонтерським центром КДПУ. 

19511
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок