20 червня 2022 року відбулася нарада при керівництві університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтера університету, заступник відповідального секретаря приймальної комісії. Під час наради обговорено прийом на навчання в магістратуру.

З основного питання під час наради доповідали декани факультетів, які надали інформацію про передбачуваний контингент вступу випускників бакалаврату на другий (магістерський) рівень вищої освіти.

Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії, узагальнила окреслену інформацію, укотре нагадавши про основні зміни, які відбулися у процедурі вступу абітурієнтів для здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти. 

В обговоренні взяли участь проректори, декани факультетів та заступник відповідального секретаря приймальної комісії. 

Підсумовуючи обговорення, Шрамко Я. В. наголосив на перевагах здобуття випускниками бакалаврату освітнього ступеня «магістр», зокрема задля подальшого успішного працевлаштування.

У різному виступили:

  • Баруліна Ю. О., в. о. проректора з науково-педагогічної роботи, яка нагадала про необхідність проходження науково-педагогічними та педагогічними працівниками університету курсу з мінної небезпеки на спеціальній онлайн-платформі;
  • Варданян М. В., керівник прес-центру університету, яка поінформувала про особливості підготовки факультетських відеозапрошень для майбутніх вступників;
  • Остроушко О. А., в. о. ректора, наголосила на своєчасному поданні переліку освітніх програм, які будуть реалізовані в 2022-2023 навчальному році; визначила терміни подання рейтингових списків студентів факультетськими стипендіальними комісіями.
19604
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31