12 вересня 2022 року відбулася нарада при керівництві університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому та керівник виробничої практики університету. Тема наради «Організація виробничої педагогічної практики студентів другого (магістерського) рівня».

Під час наради виступила Цоуфал Л. С., яка зазначила, що виробничу педагогічну практику студентів 2 курсу магістратури організовано відповідно до навчальних планів і графіка освітнього процесу з 12 вересня 2022 року до 06 листопада 2022 року. 

Оскільки усі загальноосвітні заклади Кривого Рогу наразі працюють в дистанційному режимі, практику студенти проходитимуть у відповідному форматі. Проведенню практики передувала низка підготовчих заходів, зокрема, розподіл студентів за базами практики, підготовка супровідної документації, організація настановчих конференцій з використанням комунікаційного програмного забезпечення ZOOM.

Цьогоріч базами виробничої практики є здебільшого міські освітні заклади. Водночас значна частина студентів проходитиме практику в загальноосвітніх закладах Дніпропетровської області та інших регіонів за місцем роботи. Окремі здобувачі освіти будуть проходити практику індивідуально (за місцем роботи та майбутнього працевлаштування, за місцем проживання та за кордоном).

Результати проходження виробничої педагогічної практики в закладах освіти традиційно будуть представлені здобувачами освіти в СУЕНК університету (на платформі MOODLE).

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, Остроушко О. А. зазначила, що виробничу педагогічну практику студентів 2 курсу магістратури необхідно організувати в чітко визначені терміни. Оксана Андріївна звернула увагу, що керівником виробничої практики запропоновано до обговорення проєкт Положення про практичну підготовку, який буде оприлюднено на сайті університету в рубриці «Вчена рада – Для обговорення». 

У різному виступили:

– Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка поінформувала про можливість здійснення академічної мобільності науково-педагогічними працівниками університету й наголосила, що, за потреби, можна звертатися до науково-навчального сектору;

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка запропонувала проведення низки виховних заходів задля активізації національно-патріотичного виховання здобувачів вищої освіти.

20084
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31