26 вересня 2022 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому та начальник відділу гуртожитків. Тема наради «Про студентські гуртожитки».

З доповіддю виступив начальник відділу гуртожитків Поляков В. П., який поінформував присутніх про те, що гуртожитки університету використовуються для проживання працівників та студентів, які не мають постійного місця проживання за місцем розташування закладу освіти. Акцентуючи увагу на особливостях проживання здобувачів освіти в гуртожитках в умовах правового режиму воєнного стану, Віктор Павлович зауважив, що в умовах наявної безпекової ситуації загалом кількість проживаючих осіб зменшилася. Оскільки більшість студентів, які мешкали в гуртожитках, повернулися до своїх домівок, виникла необхідність переселення проживаючих здобувачів вищої освіти задля їх компактного проживання. Наразі триває подання заяв на поселення першокурсників до гуртожитків університету та їх розміщення, яке здійснюється на підставі необхідних документів.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності дотримання мешканцями гуртожитку платіжної дисципліни та на проведені подальшої роботи з покращення й підтримки на належному рівні умов проживання в гуртожитках університету.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка подякувала факультетам за своєчасно надані плани виховної роботи на 2022-2023 навчальний рік.

– Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала присутніх про можливість використання корпоративного ZOOM-акаунту задля організації освітнього процесу.

20210
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок