03 жовтня 2022 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та голова профкому університету. Тема наради «Про особливості роботи університету протягом зимового періоду».

З доповіддю перед присутніми виступив ректор університету Шрамко Я. В., який окреслив перспективи організації освітнього процесу під час опалювального сезону. Зокрема, ректор наголосив на потребі збереження енергоресурсів в умовах ситуації, що склалася в країні. Відтак, задля належної реалізації освітнього процесу, у навчальних корпусах необхідно створити оптимальні мікрокліматичні умови, які забезпечать працівникам сприятливий тепловий режим.

У зв’язку з тим, що взимку в окремих корпусах університету складно підтримувати належний температурний режим є необхідність переміщення деяких деканатів до навчального корпусу № 1.

В обговоренні взяли участь проректори, декани та завідувач навчально-методичного відділу. Так, Золотницький М. Я., проректор з адміністративно-господарчої роботи, окреслив низку заходів, необхідних для переміщення деканатів. Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, запропонувала присутнім орієнтовну схему розміщення деканатів під час опалювального сезону.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності належної підготовки деканатів та відповідних структурних підрозділів до роботи протягом зимового періоду.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка повідомила про організацію виборів студентської ради університету;

– Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка нагадала деканам про необхідність своєчасного подання протоколів засідань стипендіальних комісій факультетів;

– Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії, яка поінформувала присутніх про стан укладання договорів про надання освітніх послуг здобувачам освіти.

20276
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок