24 жовтня 2022 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та начальник відділу кадрів. Під час наради обговорено терміни відпусток науково-педагогічних працівників університету.

З доповіддю виступила Сокіряка С. А., начальник відділу кадрів, яка поінформувала про особливості організації трудових відносин в умовах воєнного стану. Світлана Андріївна наголосила на тому, що щорічна відпустка всім працівникам університету гарантується статтею 45 Конституції України, Кодексом Законів про працю України, Законом України «Про відпустки» (від 15 листопада 1996 року №504/96-ВР), Колективним договором університету та низкою інших нормативно-правових актів.

Під час доповіді Сокіряка С. А. поінформувала про порядок укладання графіку відпусток в університеті; запропонувала терміни надання невикористаних днів щорічної відпустки; наголосила на необхідності погодження деканами факультетів щорічної відпустки з ректором університету на підставі відповідних заяв. Окрім того, Світлана Андріївна зауважила, що, за потреби, інформацію про невикористані дні щорічної відпустки можна отримати у фахівця відділу кадрів (кабінет 212).

В обговорені взяли участь проректори, декани факультетів та головний бухгалтер університету.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. зазначив, що завідувачі кафедр повинні своєчасно спланувати щорічні відпустки науково-педагогічних працівників університету і подати відповідні службові записки до відділу кадрів. Під час планування відпусток необхідно врахувати графік організації освітнього процесу в 2022–2023 н. р., а також залучення викладачів і навчально-допоміжного персоналу до роботи під час вступної кампанії 2023 року.

Окрім основного питання, під час оперативної наради розглянуто подання пропозицій щодо кандидатур технічних секретарів приймальної комісії на 2023 рік.

У різному виступили:

– Сокіряка С. А., начальник відділу кадрів, яка наголосила на потребі подання деканатами до 01.12.2022 р. договорів про надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти (2022 р.) до відділу кадрів;

– Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка повідомила про стан організації академічної мобільності здобувачів освіти у 2022–2023 н. р.;

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка подякувала студентам і працівникам університету за активну участь у фестивалі городового козацтва, приуроченого до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва, а також наголосила на потребі подання кандидатур до ради університету з профорієнтаційної роботи;

– Варданян М. В., керівник прес-центру, яка зауважила, що необхідно оновити інформацію про осіб, відповідальних за веб-сторінки факультетів, кафедр офіційного веб-сайту університету.

20532
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31