31 жовтня 2022 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу та головний бухгалтер. Під час наради обговорено стан підготовки до видачі дипломів випускникам магістратури, а також організацію зимової заліково-екзаменаційної сесії й атестації здобувачів вищої освіти в першому семестрі 2022-2023 н. р.

Про стан підготовки до видачі дипломів випускникам магістратури доповідала Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала, що загалом організація роботи з виготовлення документів про освіту налагоджена, систематично здійснюється контроль за дотриманням термінів підготовки документів. Ольга Володимирівна наголосила на основних завданнях, які ще потрібно виконати, звернула увагу деканів на необхідність вчасного внесення результатів атестації здобувачів вищої освіти до додатків, повідомила, що графік видачі дипломів буде затверджено після проведення атестації.

В обговоренні взяли участь проректори й декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на тому, що дипломи та додатки до дипломів про вищу освіту мають бути видані вчасно.

Про організацію зимової заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти у першому семестрі 2022-2023 н. р. доповідала Бондаренко О. В. 

Ольга Володимирівна ознайомила присутніх з проєктом відповідного наказу, яким визначено формат проведення сесії й атестації здобувачів вищої освіти, форми проведення семестрових екзаменів з урахуванням безпекової ситуації, а також завдання, які необхідно реалізувати деканатам, кафедрам, науково-педагогічним працівникам, навчально-методичному та інформаційно-обчислювальному відділам. 

В обговоренні взяли участь проректори й декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на важливості проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії й атестації здобувачів вищої освіти на високому організаційному рівні, закцентував на дотриманні вимог, визначених Положенням про організацію освітнього процесу в КДПУ, Положенням про систему оцінювання навчальних досягнень студентів у КДПУ, наказом по університету від 31 жовтня 2022 р. № 403 «Про проведення заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів освіти в першому семестрі 2022-2023 н. р.».

У різному виступили:

– Золотницький М. Я., проректор з адміністративно-господарської роботи, який доповів про низку заходів, здійснених для розміщення деканатів і кафедр під час опалювального сезону в навчальному корпусі № 1;

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка ознайомила присутніх з наказом по університету «Про організацію профорієнтаційної роботи у 2022-2023 навчальному році».

20606
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30