12 грудня 2022 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, в. о. голови профкому університету та завідувач кафедри педагогіки. Під час наради обговорено питання запровадження в університеті нової освітньої програми (ОП).

З доповіддю виступила Остроушко О. А., перший проректор, яка поінформувала присутніх, що задля розвитку спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, забезпечення потреб регіону в організаторах дозвіллєвої діяльності, зважаючи на пропозиції кафедри педагогіки, в університеті розпочинається підготовка освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Педагогіка дозвілля». Оксана Андріївна зауважила, що відповідно до порядку розроблення й затвердження ОП, визначеного Положенням про освітні програми в КДПУ, робочою групою буде розроблено проєкт ОП і оприлюднено його для обговорення на офіційному сайті університету у відповідній рубриці. За підсумками обговорення, експертизи проєкту науково-методичною радою університету та перевірки його навчально-методичним відділом на відповідність нормативно-правовим актам і рекомендаціям колегіальних органів університету, освітню програму буде подано на затвердження Вченою радою університету.

В обговоренні взяли участь завідувач кафедри педагогіки, проректори, декани факультетів і завідувач навчально-методичного відділу. Дороніна Т. О., завідувач кафедри педагогіки, поінформувала присутніх про особливості пропонованої освітньо-професійної програми та можливості працевлаштування майбутніх здобувачів освіти.

За підсумками обговорення ректор Шрамко Я. В. зазначив, що пропонована освітньо-професійна програма є своєчасною пропозицією на потреби регіонального ринку в організаторах дозвіллєвої діяльності. Ярослав Владиславович зауважив, що робота з підготовки проєкту ОП і затвердження її Вченою радою має бути організована відповідно до термінів, визначених Положенням про освітні програми в КДПУ.

У різному виступили:

– Остроушко О. А., перший проректор, яка закцентувала увагу на особливостях призначення стипендії здобувачам освіти за підсумками першого семестру 2022-2023 навчального року;

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка повідомила про підготовку університету до проведення різдвяних і новорічних свят.

21011
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31