16 січня 2023 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер та в. о. голови профкому університету. Під час наради обговорено питання організації освітнього процесу в другому семестрі 2022–2023 н. р.

Доповідала Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала присутніх про те, що освітній процес у другому семестрі 2022-2023 навчального року буде розпочато для здобувачів денної форми навчання в змішаному (очно-дистанційному) форматі, для здобувачів заочної форми – у дистанційному форматі. Ольга Володимирівна зауважила, що, задля забезпечення надання освітніх послуг на рівні стандартів вищої освіти, виконання в повному обсязі освітніх програм, навчальних планів, індивідуальних навчальних планів, програм навчальних дисциплін і практик, необхідно керуватися пунктом 5 наказу від 07 липня 2022 р. № 246 «Про деякі засади організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році». Зокрема, варто організувати опанування здобувачами освітніх компонентів, перерозподілених на другий семестр 2022-2023 н. р. Декани факультетів мають до 20 січня 2023 р. погодити з навчально-методичним відділом зміни до робочих навчальних планів, сформувати пропозиції щодо переліку освітніх компонентів, форм та обсягу навчальних занять, які необхідно провести в аудиторному форматі упродовж другого семестру 2022-2023 навчального року, а також сформувати пропозиції для оптимального складання розкладу занять в очно-дистанційному режимі.

В обговоренні взяли участь проректори і декани факультетів.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. позитивно оцінив організацію освітнього процесу в першому семестрі і наголосив, що деканати, а також структурні підрозділи університету мають підготуватися до другого семестру 2022–2023 н. р. на належному рівні. 

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка нагадала присутнім про відзначення Дня Соборності України 22 січня 2023 року.

21188
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок