27 листопада 2017 року відбулася чергова оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу та головний бухгалтер університету.

На нараді обговорювалися результати проведення Дня відкритих дверей університету. Доповідала відповідальний секретар приймальної комісії О.В.Віхрова, яка проінформувала присутніх щодо кількості учнів старшої школи та спеціальностей, що викликали найбільше зацікавлення. Вона наголосила на належному рівні організації заходу, а також висвітлила проблемні питання, на які треба звернути увагу в наступному році.

 

Другим питанням, яке обговорювалося на нараді, стало затвердження тем магістерських робіт. Згідно зі змінами до Положення про кваліфікаційні роботи в КДПУ теми кваліфікаційних (магістерських) робіт затверджуються на засіданні кафедр й радами факультетів та подаються до 25 листопада до навчально-методичного відділу, який до 1 грудня готує наказ на затвердження тем кваліфікаційних робіт. З цього питання виступили декани факультетів, а узагальнила інформацію завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л. Під час обговорення були висловлені побажання, які найближчим часом мають бути обговорені на кафедрах і факультетах та надані у формі пропозицій до  Положення про кваліфікаційні роботи.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – щодо організації роботи з реєстрації викладачів на наукових ресурсах, можливості участі студентів у проектах Еразмус+ та звітів із наукової роботи;

-  проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., який повідомив про результати участі студентів університету в обласному конкурсі «Студент року Дніпропетровщини».


 

3228
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30