11 грудня 2017 року відбулася чергова оперативна нарада, яку провела перший проректор університету Остроушко О. А. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету.

Обговорювався план проведення новорічних та різдвяних свят в університеті. Доповідала керівник студентського клубу Баруліна Ю. О.

Першим заходом стане проведення 19 грудня об 11.00 святкового ранку для дітей співробітників і студентів «Сюрприз від Миколая». Цього року захід організовують студенти факультету української філології. А психолого-педагогічний факультет відповідає за проведення міського заходу до Дня Святого Миколая – казки «Янголи поруч: іде Святий Миколай», що також відбудеться 19 грудня. Вручення солодких подарунків студентам та працівникам пільгових категорій, дітям працівників та студентів відбуватиметься 18 і 19 грудня в бухгалтерії профкому (аудиторія 208 головного корпусу). Планом передбачено участь студентів університету у районних та міських заходах і благодійних акціях. Традиційна благодійна акція «Подаруй солдату свято» пройде 22 грудня з 12.00 в аудиторії 116 головного корпусу університету. Студенти всіх факультетів долучаться також до благодійних акцій у дитячих закладах міста.

Голова профкому Бурман Л.В. уточнила категорії осіб, кому будуть вручені солодкі новорічні подарунки, а також проінформувала про традиційний похід на новорічну виставу для дітей працівників і студентів у Криворізький академічний театр драми і музичної комедії ім. Т. Шевченка 6 січня 2018 року о 12.00.

Під час обговорення зазначено, що кожен факультет, окрім заходів, передбачених університетським планом, проводитиме власні новорічні та різдвяні свята. Університетський план буде розміщено на сайті університету та на стендах оголошень факультетів.

У різному виступили:

-  голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – з інформацією щодо проведення конференції трудового колективу.

-  проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – щодо звітів із наукової роботи кафедр; про проведення 14 грудня засідання науково-методичної ради та семінару щодо підготовки наукових проектів для участі в конкурсах.

-  проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., який повідомив про необхідність звітів щодо проведених заходів.

-  перший проректор Остроушко О.А. – про участь у Всеукраїнській акції «Напиши листа світові». Охочі можуть долучитися до збору підписів у бібліотеці головного корпусу університету.


 

3379
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок