26 лютого 2018 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, начальник експлуатаційно-технічного відділу, начальник відділу гуртожитків, завідувачі гуртожитків та начальник відділу міжнародних зв’язків. Темою чергової наради було обговорення стану роботи гуртожитків університету.

Про стан експлуатаційно-технічного та господарського забезпечення гуртожитків доповідала начальник експлуатаційно-технічного відділу В.І.Лозова, яка ознайомила присутніх з проведеними у 2017 році ремонтними роботами у гуртожитку та завданнями на 2018 рік.

Начальник відділу гуртожитків В.П.Поляков доповів про організацію та умови проживання студентів у гуртожитках.

 Начальник відділу міжнародних зв'язків В.О.Турський розповів про умови проживання студентів – громадян інших країн у гуртожитках університету. В обговоренні взяли участь декани, які озвучили актуальні питання студентів.

Проректор з науково-педагогічної роботи В.П.Лисечко звернув увагу присутніх на зміни у нормативних документах, що стосуються гуртожитків.

Ректор університету Я.В.Шрамко наголосив на необхідності забезпечення належних умов проживання студентів у гуртожитках, уважного ставлення до потреб мешканців, неухильного дотримання прав студентів, визначених нормативними документами. Персональна відповідальність за якість обслуговування студентів у гуртожитках покладається на керівництво гуртожитків. Ректор визначив першочергові завдання з поліпшення умов проживання у гуртожитках університету і окреслив деякі організаційні заходи задля їх розв’язання.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи В.А.Гаманюк, яка проінформувала про засідання з завідувачами випускових та профільних кафедр (проведене 28.02.2018 згідно з розпорядженням); звітну наукову конференцію викладачів – 01.03.2018 о 13.50 в 228 ауд., засідання науково-методичної ради університету – 02.03.2018.


 

4129
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок