5 березня 2018 року відбулася планова оперативна нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, головний бухгалтер університету. Темою наради була підготовка до Дня майбутнього студента.

З доповіддю з цього питання виступила відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету О.В. Віхрова, яка нагадала основні завдання заходу, який традиційно проводиться в університеті навесні, окреслила його основні організаційні форми, визначила цільову аудиторію і завдання факультетів і кафедр університету задля його якісної підготовки. За підсумками обговорення було прийнято рішення провести День майбутнього студента 21 квітня 2018, а кафедрам до 12 березня підготувати і надати до приймальної комісії необхідну інформацію щодо змістовного наповнення та організації цього заходу.

У різному, за пропозицією проректора з науково-педагогічної роботи В.П. Лисечка, було уточнено графік проведення фестивалю-конкурсу «Студентська весна 2018», з урахуванням позачергових канікул, оголошених на початку березня. З уточненим графіком можна ознайомитись у розділі «Соціально-громадська діяльність» (рубрика «Студентська весна-2018 https://kdpu.edu.ua/sotsialno-hromadska-diialnist/konkursy-ta-proekty/studentska-vesna-2018.html »)


 

4210
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок