07 травня 2018 року відбулася чергова оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, головний бухгалтер університету. На нараді обговорювалися результати проведення «Студентської весни – 2018». 

З доповіддю з цього питання виступила керівник студентського клубу Баруліна Ю. О., яка подякувала всім деканам та студентським радам факультетів за організацію підготовки до фестивалю, проведенню заходу та участі у гала-концерті. Юлія Олександрівна зазначила, що концерти всіх факультетів пройшли на високому рівні, збільшилася кількість оригінальних номерів та нових жанрів. За результатами місця розподілилися таким чином:

І місце – факультет української філології (294,30 бали);

ІІ місце – фізико-математичний факультет (289,10 бали);

ІІІ місце – психолого-педагогічний факультет (282,81 бали).

Юлія Олександрівна також відмітила зміни в Положенні про фестиваль-конкурс «Студентська весна – 2018», які мали позитивний результат та проблемні моменти, що варто врахувати на наступний рік.

Під час обговорення виступили також проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П. та голова ППО КДПУ Бурман Л. В.

Лисечко В. П. наголосив на високому рівні організації концертів; зростанні художньо-естетичного рівня та якості номерів; відзначив участь у номерах викладачів та студентів, які є громадянами інших країн; прогрес виступу факультету української філології та художньо-графічного відділення факультету мистецтв та окреслив зауваження, які виникали у журі під час обговорення номерів. Бурман Л.В. відмітила активну роботу студентів у журі, їх небайдуже ставлення до університетського заходу.

Ректор Шрамко Я. В. у підсумку відмітив належний рівень організації фестивалю, підкреслив що «Студентська весна» – це частина професійної кваліфікації вчителя та зазначив, що це конкурентно спроможній, привабливий захід високої якості. Підкреслив позитивний досвід виступів студентів у розмовному жанрі виключно українською мовою та небайдуже ставлення студентів та викладачів, які відповідають на факультеті за підготовку до фестивалю.

У різному виступили:

- проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П., який повідомив про участь у заході до Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та про роботу Літнього профорієнтаційного табору.

- перший проректор Остроушко О. А. про проект Положення про практичну підготовку; про аккредитацію освітніх програм та розміщення освітніх програм на офіційному сайті університету (наказ від 27 квітня 2018 року № 209, та розпорядження по навчально-методичному відділу від 27 квітня 2018 року № 17)

- голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – нагадала про проведення фотовиставки «Берегиня роду і народу», присвячену Дню матері та Дню сім’ї.


 

4871
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок