21 травня 2018 року відбулася чергова оперативна нарада, яку провела перший проректор університету Остроушко О. А. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтеру університету.

На нараді обговорювався стан підготовки факультетів до літньої заліково-екзаменаційної сесії. Виступили декани факультетів, узагальнила інформацію завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л. Під час обговорення зазначено, що підготовчу роботу завершено й факультети готові до проведення заліків та екзаменів. Розклади екзаменів складено, на кафедрах затверджено (перезатверджено) екзаменаційні білети, у деканатах підготовлено відомості обліку успішності. Декани проінформували про стан ліквідації академічної різниці студентами, поновленими на навчання, про дострокове складання сесії окремими студентами, а також про звіти студентів на вчених радах факультетів щодо виконання індивідуальних графіків навчання. Зауважено, що захисти курсових робіт проводяться відповідно до складених на кафедрах графіків та мають бути завершені до початку екзаменаційної сесії.

Перший проректор Остроушко О. А. наголосила на дотриманні антикорупційної програми університету; необхідності приділити особливу увагу студентам випускних курсів, зокрема вчасно завершити ліквідацію академічної заборгованості та підготувати проекти наказів на допуск до атестацій здобувачів вищої освіти. Також Оксана Андріївна нагадала, що за результатами сесії потрібно скласти рейтинг успішності студентів.

У різному виступили:

- Проректор з наукової роботи Гаманюк В. А. оголосила про проведення 23 травня засідання постійної комісії Вченої ради університету з наукової роботи та міжнародного співробітництва. Окреслила основні результати проведення Дня науки в університеті. Наголосила, що кафедри мають подати звіти про проведення секційних засідань студентської наукової конференції. Повідомлено, що в липні на базі університету п’ятий рік поспіль буде працювати English Summer School (оголошення з усією інформацією розміщено на сайті університету в Афішах). Також для викладачів університету планується проведення протягом наступного навчального року курсів підвищення кваліфікації за кількома програмами, зокрема з англійської та української мов. Згідно з розпорядженням від 16 травня № 08 кафедри повинні подати заявки для формування груп.

- Проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П. подякував за участь у Дні Європи та флешмобі до Дня вишиванки.

- Завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л. повідомила про виконання розпоряджень щодо подання освітніх програм для розміщення на сайті університету та графіків освітнього процесу на 2018-2019 н.р.

- Відповідальний секретар приймальної комісії Віхрова О. В. нагадала про формування деканатами списків студентів магістратури, які згідно з Положенням про практичну підготовку здобувачів вищої освіти протягом липня-серпня виконуватимуть завдання виробничої практики в приймальній комісії університету.

- Перший проректор Остроушко О. А. повідомила про постанову Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 347, якою Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності викладено в новій редакції.


 

5016
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок