04 червня 2018 року відбулася чергова оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, головний бухгалтер, директор бібліотеки, начальник інформаційно-обчислювального центру.

Основним питанням наради була підготовка до вступної кампанії 2018 року. Доповідала з цього питання відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету Віхрова О. В.

Олена Вікторівна повідомила про обсяг роботи, виконаної приймальною комісією, нагадала основні етапи вступної кампанії (дати початку й завершення прийому документів на вступ до бакалаврату та магістратури; терміни проведення вступних випробувань, творчих конкурсів, творчих заліків; терміни зарахування, укладання договорів тощо). Зокрема, новим у вступній кампанії 2018 року стало проведення творчих заліків на спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура), 014 Середня освіта (образотворче мистецтво), 014 Середня освіта (музичне мистецтво), які університет проводить з лютого 2018 року по 26 липня (завершення прийому заяв від вступників). З 02 липня заплановано роботу консультаційного пункту для допомоги вступникам у створенні електронних кабінетів. До ключових дат, визначених Умовами прийому, прив’язано й строки роботи в приймальній комісії технічних секретарів, чий склад встановлено відповідними наказами по університету. Наради з технічними секретарями заплановано провести 06 липня (відповідальні за прийом документів до магістратури), 09 липня (відповідальні за прийом документів у вступників на 1 курс бакалаврату). Деканам факультетів повідомлено графік роботи магістрантів у приймальній комісії університету як обов’язкової складової педагогічної практики магістрантів у закладі вищої освіти (пункт 6.5.9 Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти в університеті).

Факультетам необхідно оновити інформаційні стенди, провести відповідну роз’яснювальну, підготовчу роботу з випускниками бакалаврату.

Ректор університету Шрамко Я. В. проінформував про ліцензування в університеті нової спеціальності ступеня «бакалавр» – 016 Спеціальна освіта – і про необхідність внесення відповідних доповнень до Правил прийому. У червні Вчена рада університету також розглядатиме питання про затвердження тарифів на навчання для вступників 2018 року.

 У різному виступили:

-  Проректор з наукової роботи Гаманюк В. А. повідомила про необхідність розміщення на кафедральних Інтернет-сторінках інформації про підготовку здобувачів вищої освіти в аспірантурі. Також викладачі мають оновити та доповнити інформацію на своїх персональних сторінках на сайті університету.

-  Проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П. проінформував про заплановану на 05 червня зустріч студентів із представниками Криворізької благодійної організації «Асоціація ветеранів спецназу» за участю голови Металургійної районної у місті ради. Повідомив про підсумки участі в засіданні районної комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв і своєчасних розрахунків за їх споживання.

-  Ректор університету Шрамко Я.В. наголосив на необхідності вчасної оплати за освітні послуги. Нагадав, що невиконання умов договору між університету та фізичною (юридичною) особою є підставою для відрахування особи з числа студентів.


5116
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок