03 вересня 2018 року відбулася перша в 2018-2019 навчальному році оперативна нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтеру університету. Основною темою наради було поселення студентів до гуртожитків університету. 

З доповіддю перед присутніми виступив начальник відділу гуртожитків Поляков Віктор Павлович, який повідомив, що поселення відбулося згідно з планом. Станом на 03 вересня поселені 115 студентів-першокурсників та 6 студентів інших курсів. Поляков В.П. зазначив, що перед поселенням працювала робоча комісія, яка перевірила стан готовності кімнат та блоків. На початку навчального року традиційно будуть проведені організаційні збори зі студентами першого курсу, на яких ознайомлять із правилами проживання у гуртожитках та умовами договорів, необхідності підтримки порядку в гуртожитку. Під час обговорення зазначеного питання було наголошено на своєчасності оплати за проживання у гуртожитках їх мешканцями та на проведені подальшої роботи з покращення й підтримки на належному рівні умов проживання в гуртожитках університету. Працівникам відділу гуртожитків було доручено тримати на контролі проблемні питання та підтримувати ініціативи студентського самоврядування з питань покращення умов проживання. Підсумовуючи обговорення ректор, Шрамко Я. В., зазначив, що треба продовжити роботу з покращення умов проживання студентів у гуртожитках.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи В.А. Гаманюк стосовно подання кандидатур, які будуть відповідати за міжнародну діяльність факультету та студентську наукову роботу; про проведення 06.09. о 14.00 науково-методичної ради університету; про подання проектів від молодих вчених (до 09.09.2018); про подання документів на отримання стипендії Кабінету Міністрів України.

- проректор з науково-педагогічної роботи В.П. Лисечко про проведення:

  • 06.09 засідання стипендіальної комісії університету;
  • 03.09 о 14.00 наради робочої групи з участі у заході «Ніч індустріальної культури»;
  • 04.09 о 14.00 зборів заступників деканів з виховної роботи;
  • 08.09 о 10.00 заходу, присвяченого Дню фізичної культури;

Допомоги в організації проведення до 20.09 виборів до органів студентської ради факультетів.

- завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л. щодо організації замовлення та виготовлення студентських квитків, графіків відкритих занять викладачів, проведення 08.09 о 12.00 зустрічі з магістрами першого курсу заочної форми навчання; виконання розпорядження від 31 серпня 2018 року № 28.

- перший проректор Остроушко О. А. стосовно нагальних питань навчання студентів першого курсу; чіткої організації початку навчального року на факультетах університету.


 

5464
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок