08 жовтня 2018 року відбулася чергова нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. Щорічна відпустка є одним з важливих видів відпочинку працівників університету, тому черговою темою наради було обговорення організації щорічних і соціальних відпусток працівників КДПУ.

Про законодавчі документи, тривалість відпусток, особливості організації та складання графіку відпусток в університеті доповідала начальник відділу кадрів Сокіряка Світлана Андріївна. У доповіді Світлана Андріївна зупинилась на важливості повного використання щорічної відпустки кожним працівником, незважаючи на роботу в приймальній комісії, у складі фахових та предметних екзаменаційних комісій, перебування у відпустці по вагітності та пологам, хворобу під час основної відпустки, та інші обставини.

За результатами обговорення ректор наголосив на необхідності ефективного та доцільного планування відпусток, більш відповідального ставлення до відпусток як з боку викладачів, так і керівників структурних підрозділів, а також звернув увагу на можливості планувати відпустку не тільки в літній період.

У різному виступили:

- Проректор з наукової роботи Гаманюк В. А. – про подання кандидатур для участі у конкурсі «Студент року»; про узгодження кількості студентів, які будуть писати студентські наукові роботи у 2018-2019 н.р.; про подання заявок кафедрами на проведення конференцій; про завершення термінів внесення інформації про наукові гуртки університету.

- Проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., який повідомив про проведення заходів, присвячених Дню захисника України.

- Голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – з інформацією про проведення Фестивалю городового козацтва та оновлення рубрики «Свої про своїх».

- Перший проректор Остроушко О. А. – про внесення змін до положень університету.


 

5751
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок