12 листопада 2018 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. Обговорювався поточний стан трудової та навчальної дисципліни в університеті, про яку доповідали декани й завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л. 

Обговорення цього питання засвідчило, що в університеті освітній процес відбувається згідно з розкладами, грубих порушень дисципліни не виявлено. Декани факультетів окремо проінформували про студентів, які мають значну кількість пропусків навчальних занять та можуть бути через це відраховані з університету за невиконання індивідуального навчального плану (абзац дванадцятий пункт 3.1.4 Положення про порядок переведення, відрахування, поновлення, переривання навчання студентів в університеті).

За підсумками обговорення ректор Шрамко Я.В. наголосив на необхідності приділяти належну увагу навчальній дисципліні студентів і вчасного реагування на випадки порушення трудової та навчальної дисципліни.

У різному виступили:

  • перший проректор Остроушко О. А. – про графік звітування з наукової роботи викладачів; про проведення зустрічі з відповідальними за міжнародну роботу (20.11.18 о 15.00); про залучення викладачів університету до експертизи підручників; про дострокове складання сесій;
  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., який повідомив про проведення 14.11.18 о 14.00 в ауд. 228 зустрічі з представниками поліції щодо можливостей працевлаштування випускників університету; про організацію 14.11.18 о 10.40 круглого столу в конференц залі Молодіжного центру КДПУ; про подання до музею історії КДПУ інформації щодо студентів чи викладачів, які брали участь в ООС; про відзначення Дня Гідності та Свободи;
  • завідувач навчально-методичного відділу МальченкоС.Л. про підготовку додатків до дипломів про вищу освіту.

6132
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок