03 грудня 2018 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому, заступник головного бухгалтера університету. На нараді обговорювався стан підготовки факультетів до зимової заліково-екзаменаційної сесії. 

Доповідали декани факультетів, які проінформували про готовність факультетів до проведення зимової сесії, зокрема про наявність розкладів екзаменів, оформлення залікових і екзаменаційних відомостей, підготовку екзаменаційних білетів, стан ліквідації академічної різниці студентами, поновленими на навчання та зарахованими для здобуття другої вищої освіти, виконання навчальних планів, проведення проміжних атестацій, графік захисту курсових робіт.

Узагальнила інформацію завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л. Під час обговорення було зазначено, що підготовча робота майже завершена і факультети готові до проведення заліків та екзаменів. Розклади екзаменів складено, на кафедрах затверджено й перезатверджено екзаменаційні білети, у деканатах підготовлено відомості обліку успішності.

За результатами обговорення ректор Шрамко Я.В. зазначив, що підготовча робота до проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії здійснюється на належному рівні, залікова сесія має бути завершена до останнього дня теоретичного навчання відповідно до графіку освітнього процесу, а екзаменаційна –  до затвердженого розкладу.

У різному виступили:

  • завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л. – про стан підготовки додатків до дипломів про вищу освіту;
  • проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – щодо організації наукової роботи студентів (стан проведення олімпіад та підготовка до конкурсу наукових робіт студентів); подання пропозицій щодо міжнародної діяльності; стан звітування завідувачів кафедр з наукової роботи; проведення семінару для молодих вчених (05.12.2018 о 14.00 в конференц залі);
  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., який повідомив про необхідність висвітлення заходів з виховної роботи на сайті університету;
  • відповідальний секретар приймальної комісії Євтушенко Е.О. – про результати проведення 01.12.2018 Дня відкритих дверей;
  • декан фізико-математичного факультету Віхрова О.В. – про результати проведення 30.11.2018 «Дня університету» в гімназії № 95.

 


 

6355
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30