Оперативна нарада при ректорі університету відбулася 17 грудня 2018 року. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому. На нараді обговорювався стан підготовки до вручення документів про вищу освіту магістрам у 2018 році. 

Виступила завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л., яка проінформувала про завершення підготовчої роботи, зокрема щодо оновлення шаблонів та програми з формування додатків до дипломів про вищу освіту, про  завершення перевірки персональних даних здобувачів вищої освіти, надруковані чернетки додатків. Після проведення підсумкової атестації студентів буде завершено формування додатків до дипломів про вищу освіту й передано їх для друку.

Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що робота з виготовлення дипломів про вищу освіту організована належним чином, у той же час відповідальність за організацію роботи з підготовки до видачі документів про вищу освіту покладена на деканів факультетів.

У різному виступили:

  • проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – щодо подання звітів з науки кафедрами університету; про участь в експертизі підручників; подання результатів університетського етапу студентських олімпіад та конкурсів наукових робіт;
  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П. – про виконання розпорядження про запобігання випадкам травматизму учасників освітнього процесу під час зимових канікул та безпечного режиму роботи університету під час зимових канікул та новорічних свят;
  • голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – про вручення подарунків студентам пільгових категорій;
  • завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л. – про результати оприлюднення магістерських робіт у репозитарії університету.

 

6463
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок