21 січня 2019 року відбулася чергова оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. Обговорювалися результати проведення підсумкової атестації здобувачів вищої освіти за ступенем «магістр» у частині виконання кваліфікаційних завдань. 

З доповідями виступили декани факультетів, які розповіли про цьогорічні результати запровадження кваліфікаційних завдань, що виконувалися випускниками магістратури. Відповідно до Положення про кваліфікаційні роботи в КДПУ таке кваліфікаційне завдання є частиною комплексного кваліфікаційного екзамену. Декани факультетів доповіли про більш вдалі типи завдань кваліфікаційних завдань, а також визначили проблеми, які виникали під час виконання й захисту цих завдань. В обговоренні взяла участь перший проректор Остроушко О. А., яка повідомила про форми підсумкової атестації в оприлюднених стандартах вищої освіти.

Під час обговорення ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що досвід виконання кваліфікаційних завдань є позитивним. Саме кваліфікаційне завдання повинно мати практичне значення й відтворювати результати самостійної роботи студента, що віддзеркалює його фах.

У різному виступили:

  • проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – про необхідність надіслати до 15 лютого студентські наукові роботи до базових закладів для участі в другому турі конкурсу студентських наукових робіт; про подання кандидатур студентів, які візьмуть участь у другому турі студентських олімпіад;
  • перший проректор Остроушко О. А. – про відзначення Дня соборності 22 січня о 12.00 в ауд. 228; про результати регіональних нарад із питань вступу до закладів вищої освіти в 2019 році;
  • завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л. – про проведення до 25 січня засідання стипендіальних комісій факультетів.

 


 

6696
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30