04 березня 2019 року відбулася чергова оперативна нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу і головний бухгалтер університету. На нараді розглядалося питання про зміну форми складання екзамену з дисципліни «Іноземна (англійська) мова» для студентів І курсу, крім спеціальностей за фахом.

Основні пропозиції були озвучені першим проректором Остроушко О. А., яка повідомила, що пропонується внести зміни до програми навчальної дисципліни в частині підсумкового контролю та встановити, що підсумковий контроль – екзамен – проводиться у формі тестування з використанням платформи MOODLE.

В обговоренні взяла участь завідувач кафедри англійської мови з методикою викладання Салата І. А., яка повідомила про результати обговорення цього питання на засіданні кафедри. Ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що, враховуючи розповсюдження тестування з іноземної мови, такі зміни у формі проведення підсумкового контролю саме з іноземної мови сьогодні є на часі.

Основна мета введення підсумкового тестування – підготовка студентів до складання тестів з іноземної мови при вступі до магістратури, отримання сертифікату про володіння іноземною мовою та підвищення мотивації вивчення англійської мови. За результатом обговорення було запропоновано факультетам обговорити ці пропозиції на оперативних нарадах, залучити викладачів кафедри інформатики та прикладної математики, навчально-методичний відділ та інформаційно-обчислювальний центр для забезпечення необхідного організаційного та програмного супроводу тестування.

У різному виступили:

  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П. – щодо проведення 7 березня о 13.00 в актовій залі головного корпусу святкового концерту до Міжнародного дня прав жінок і миру, а також про проведення заходів до 205-річниці від Дня народження Т. Г. Шевченка, й до Дня українського добровольця (14.03);
  • декан природничого факультету, відповідальний секретар приймальної комісії Євтушенко Е. О. – про надання пропозицій щодо проведення Дня майбутнього студента;
  • декан факультету української філології Семененко Л. М. – про проведення 6.03.2019 о 12.10 в 212 ауд. гуманітарного корпусу заходу «Рецепція творчості Т. Г. Шевченко в сучасній українській літературі»;
  • декан фізико-математичного факультету Віхрова О. В. – про проведення «Дня університету» 14.03.2019 в Центрально-міському ліцеї.
7104
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30