25 березня 2019 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, заступник завідувача навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтера університету. Темою наради було обговорення питання організації працевлаштування випускників університету.

Доповідала начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (ЦСПС) Кухта О. С. Оксана Сергіївна зазначила, що Центром постійно проводиться робота щодо моніторингу вакансій. Регулярно надходять вакансії від Департаментів освіти і науки Дніпропетровської, Кіровоградської областей та Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради для працевлаштування випускників. ЦСПСВ на початку листопада зробив запит до Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради з проханням надати інформацію про вакансії в закладах освіти м. Кривого Рогу. Інформацію було отримано 28 листопада 2018 року. Всього 242 вакансії. Найбільша кількість вакансій є для випускників спеціальностей «Дошкільна освіта» - 80 вакансій, «Психологія» - 24 вакансії, «Фізична культура»: інструктор з фізичної культури – 20 вакансій, вчитель фізичної культури – 12 вакансій.

З 13 травня 2019 року протягом тижня або двох тижнів планується організація зустрічей студентів І курсу магістратури з представниками закладів освіти, які є головними роботодавцями для випускників університету. Також під час цих зустрічей магістрантам надаватиметься інформація про організацію виробничої педагогічної практики.

Кухта О. С. також проінформувала, що студенти, які працевлаштовуються за спеціальностями педагогічного профілю, мають можливість отримати одноразову адресну грошову допомогу.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. наголосив про необхідність продовжувати тісну співпрацю з директорами шкіл міста та області, максимально сприяти працевлаштуванню випускників КДПУ у закладах освіти.

У різному виступили:

- перший проректор Остроушко О. А. – про підготовчий етап виробничої практики магістрантів у ЗВО (робота у приймальній комісії університету);

- проректор з наукової роботи Гаманюк В. А. – про оформлення документів кандидатами до складу науково-методичних комісій МОНУ;

- Євтушенко Е. О. – про перемогу (друге місце) студента IІІ курсу Волознєва Анатолія у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з ботаніки, яка проходила в Харківському Національному фармацевтичному університеті.


7275
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30