01 квітня 2019 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. На нараді обговорювався стан трудової та навчальної дисципліни в університеті. 

Про дотримання трудової та навчальної дисципліни на факультетах доповідали декани і завідувач навчально-методичного відділу. Обговорення цього питання вчергове засвідчило, що в університеті освітній процес відбувається згідно з розкладами, грубих порушень дисципліни не спостерігається. Декани факультетів окремо проінформували про студентів, які мають значну кількість пропусків навчальних занять та можуть бути через це відраховані з університету за невиконання індивідуального навчального плану (абзац дванадцятий пункт 3.1.4 Положення про порядок переведення, відрахування, поновлення, переривання навчання студентів в університеті). Завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л також проінформувала про результати перевірки журналів академічних груп за 1 семестр 2018-2019 н.р.

За результатами обговорення ректор Шрамко Я.В. наголосив, що освітній процес – це основний напрям роботи, тому і надалі необхідно приділяти належну увагу навчальній дисципліні студентів і вчасно реагувати на випадки порушення трудової та навчальної дисципліни на факультетах.

У різному виступили:

  • перший проректор Остроушко О. А. – про розширення освітньої діяльності для підготовки іноземців та осіб без громадянства за спеціальностями: Середня освіта (Мова і література (англійська)), Середня освіта (Мова і література (німецька)), Середня освіта (Мова і література (російська)), Середня освіта (Фізика) та Середня освіта (Біологія та здоров’я людини);
  • голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – щодо угоди між профспілкою університету та фірмою з організації відпочинку для працівників університету;
  • декан фізико-математичного факультету Віхрова О.В – про результати проведення моніторингового тестування з математики; проведення «Дня педагогічного університету» в Криворізькому природничо-науковому ліцеї 25.04.2019.
7355
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31