22 квітня 2019 року відбулася чергова нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. На нараді були обговорені результати фестивалю-конкурсу «Студентська весна-2019» та проведення Дня майбутнього студента, що відбувся 20 квітня 2019 року.

З доповіддю про День майбутнього студента виступив Євтушенко Е. О., відповідальний секретар приймальної комісії, декан природничого факультету. Євтушенко Е. О. зазначив, що за результатами проведеної реєстрації захід відвідало 348 учнів різних класів. Присутні учні 8–11 класів представляли різні заклади освіти Кривого Рогу, а також районів Дніпропетровської області. Усі організаційні роботи та заходи пройшли відповідно до плану, був досить позитивно сприйнятий і новий формат заходу, розташування локацій біля головного корпусу університету додало пожвавлення, найбільшу зацікавленість учнів викликали динамічні локації. Едуард Олексійович також подякував деканам, студентам та викладачам, які взяли участь у підготовчих, організаційних роботах та безпосередньо під час проведення самого заходу, а також подякував учителям, які прийшли разом зі своїми учнями.

Ректор Шрамко Я. В. відзначив належний рівень організації проведеного заходу та підкреслив, що цей формат був цікавим для учнів й отримав схвальні відгуки.

З доповіддю про результати фестивалю-конкурсу «Студентська весна-2019» виступила керівник студентського клубу Баруліна Ю. О., яка подякувала всім деканам та студентським радам факультетів за належну організацію підготовки до фестивалю, проведення заходу та участі в гала-концерті. Юлія Олександрівна зазначила, що концерти всіх факультетів пройшли на високому рівні, зросла якість номерів, театралізованість та об’єднання всіх номерів спільним сюжетом, збільшилася кількість оригінальних номерів. За результатами місця розподілилися таким чином:

І місце – факультет української філології (303,28 бали)

ІІ місце – психолого-педагогічний факультет (303,03 бали)

ІІІ місце – факультет дошкільної і технологічної освіти (292,72 бали).

Під час обговорення виступили проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П. та голова ППО КДПУ Бурман Л. В. Зокрема, Валерій Петрович наголосив на високому рівні організації концертів, зростанні художньо-естетичного рівня та якості номерів, про що свідчать отримані бали, підкреслив злагоджену роботу журі під час обговорення номерів. Людмила Володимирівна відмітила активну роботу студентів у журі, їх небайдуже ставлення до цього університетського заходу.

Ректор Шрамко Я. В. у підсумку відмітив належний рівень організації фестивалю, підкреслив що «Студентська весна» – це частина професійної кваліфікації вчителя та зазначив, що це конкурентноспроможний, привабливий художньо-виховний захід високої якості.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи Гаманюк В. А., яка повідомила про проведення Дня науки; подання інформації щодо результатів участі студентів у другому турі конкурсу-захисту студентських наукових робіт та студентських предметних олімпіадах, необхідність подати робочі програми для здобувачів вищої освіти за третім рівнем (до 15 травня).

- голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – про проведення 23.04.2019 турніру з шахів на приз профкому.

7602
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30