06 травня 2019 року відбулася чергова нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. На нарада обговорювалися питання впровадження електронного освітнього середовища через платформу MOODLЕ.  

 

З доповіддю щодо результатів упровадження тестування через MOODLE на курсах підвищення кваліфікації вчителів виступила перший проректор Остроушко О. А. Оксана Андріївна зазначила, що тестування цього року замінило кваліфікаційні роботи. Участь у пілотному проекті взяли дві групи вчителів: 31 вчитель інформатики та 23 вчителі біології й хімії. Остроушко О. А. розповіла про структуру тесту, шкалу оцінювання, підготовчі роботи, результати проведення тестування та відгуки вчителів. За підсумками тестування всі вчителі продемонстрували високий результат.

Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що така форма звітності є актуальною для сучасного суспільства; враховуючи вдале апробування, можна рекомендувати тестування на платформі MOODLE як форму підсумкової звітності на курсах підвищення кваліфікації вчителів усіх спеціальностей та категорій, починаючи з 2019-2020 н. р.

З другого питання виступила завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л., яка розповіла про підготовку до проведення тестування з англійської та української мови через платформу MOODLE. Світлана Леонідівна зазначила, що вся підготовча робота (зміни у програмах навчальних дисциплін, банк тестів, відповідний розклад екзаменів) завершена, наразі студенти мають можливість пройти пробний тест з англійської мови й належно підготуватися до екзамену.

Ректор Шрамко Я. В. наголосив на необхідності затвердження порядку проведення ексзамену та його дотримання під час проведення самого екзамену. Ярослав Владиславович підкреслив, що тести мають бути орієнтовані на складання ЗНО при вступі на навчання для здобуття ступеня вищої освіти «магістр».

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи Гаманюк В. А., яка повідомила про заходи до Дня науки (17.05 об 11.00 науковий марафон біля головного корпусу університету; о 14.00 ауд. 228 – звітна студентська наукова конференція);

- голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – про проведення з 28.04 тижня охорони праці; фотоконкурс до дня матері «Берегиня роду і народу»; з повідомленням про проведення радою ветеранів 14.05.2019 «Дня пам’яті»;

- проректор з навчально-виховної роботи Лисечко В. П. – з повідомленнями про участь університету в заходах до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні; у міських заходах до Дня Матері; щодо проведення зустрічей зі студентами магістрами І року навчання з питання їх подальшого працевлаштування; із запрошенням до участі у Дні вишиванки 16.05 о 10.20 та святкуванні Днів Європи 18.05 о 14.00;

- завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л. – про проведення семінарів для студентів щодо електронних форм звітування з практики;

- перший проректор Остроушко О. А. – про необхідність перегляду навчальних планів, за якими будуть навчатися магістри в 2019 році.


 

7731
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30