20 травня 2019 р. відбулася чергова нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, заступник головного бухгалтеру університету. На нараді обговорювався стан оплати освітніх послуг здобувачами університету. 

Виступили декани факультетів, які доповіли про труднощі, що виникають у студентів, та шляхи їх розв’язання. Ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на важливості дотримання термінів оплати за навчання.

У різному виступили:

  • проректор з науки Гаманюк В. А. – про проведення 21.05 о 15.00 наради з відповідальними за наукову роботу студентів на факультетах;
  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П. – про результати участі студентів та викладачів у святкуванні Днів Європи, флешмобі до Дня вишиванки; повідомив результати проведення зустрічей магістрів із працівниками Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників;
  • завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С.Л. – про інформування студентів щодо анулювання студентських квитків у разі академічної відпустки, зміни ПІБ, переведенні студента на іншу форму навчання або іншу спеціальність.
7875
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок