27 травня 2019 року відбулася чергова нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. На нараді обговорювалися питання, що стосуються реалізації освітнього процесу в університеті.   

Перше питання, що обговорювалося на нараді, пов’язане з інформуванням випускників бакалаврату про переваги навчання в магістратурі університеті та можливості професійного зростання для тих, хто має такий освітній рівень. З цього питання виступали декани факультетів, які доповіли про результати опитування студентів щодо їх планів вступу на навчання за відповідними спеціальностями для здобуття освітнього рівня «магістр».

За результатами обговорення ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що освітній ступінь «бакалавр» – це перший рівень освіти, а для подальшого кар’єрного зростання, особливо тим, хто бачить себе в освітній сфері, важливо здобути рівень «магістр».

З другого питання виступила завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л., яка доповіла про результати складання студентами першого курсу дострокових екзаменів з англійської мови та студентами природничого факультету екзамену з української мови за професійним спрямуванням, організованих за допомогою комп’ютерного тестування. Світлана Леонідівна зазначила, що загалом екзамени пройшли успішно, хоча були й технічні проблеми під час підготовки та проведенні тестування. Ректор Шрамко Я. В. наголосив, що потрібно всі зауваження врахувати й комп’ютерне тестування з зазначених дисциплін під час сесії провести на належному організаційному рівні.

На нараді також обговорювався стан готовності до виготовлення документів про вищу освіту випускників бакалаврату. З цього питання доповідала завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л., яка повідомила про виконану вже роботу й ті завдання, що ще залишилося виконати факультетам, аби вчасно підготувати та надрукувати додатки дипломів здобувачам освітнього рівня «бакалавр». Ректор Шрамко Я.В. підкреслив, що документи повинні бути підготовлені, вивірені, надруковані та видані вчасно.

У різному виступили:

  • провідний фахівець з цивільної оборони Кобрюшко О. А. – про результати проведення 17.05.2019 тренування з пожежогасіння та евакуації на базі корпусу № 4;
  • проректор з науки Гаманюк В. А. – про подання звітів зі студентських наукових робіт до 10.06.2019; про заявки щодо підвищення кваліфікації викладачів у 2019-2020 н.р;.
  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П. – про проведення наради 28.05 о 14.00 з заступниками деканів з виховної роботи; про заходи до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням (31.05) та до Міжнародного дня захисту дітей; про участь у районній виставці «Україна студентська» (пропозиції участі від деканатів надати до 10.06.19);
  • голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – про проведення звітної конференції профспілкової організації 05.06.19 о 14.00.
7939
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок