03 червня 2019 р. відбулася чергова нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, начальник інформаційно-обчислювального центру, заступники відповідального секретаря приймальної комісії. Основним питанням наради була підготовка до вступної кампанії 2019 року.

Із цього питання доповідав відповідальний секретар приймальної комісії, декан природничого факультету Євтушенко Е. О. Едуард Олексійович повідомив про виконану приймальною комісією роботу, зокрема проведення Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти; результати реєстрації випускників спеціальності «Практична психологія» для складання вступного випробування з іноземної мови. Євтушенко Е. О. нагадав основні етапи вступної кампанії (дати початку й завершення прийому документів на вступ до бакалаврату та магістратури; терміни проведення вступних випробувань, творчих конкурсів, творчих заліків; терміни зарахування, укладання договорів тощо).

З 01 липня заплановано роботу консультаційного пункту в ауд. 103 для допомоги вступникам у створенні електронних кабінетів. До ключових дат, визначених Умовами прийому, прив’язано й строки роботи в приймальній комісії технічних секретарів, чий склад встановлено відповідними наказами по університету.

Наради з технічними секретарями заплановано провести 05 липня. Зокрема, Едуард Олексійович звернув увагу на сторінку «Вступнику» офіційного веб-сайту університету, яка постійно оновлюється й містить актуальну інформацію. Деканам факультетів повідомлено попередній графік роботи магістрантів у приймальній комісії університету як обов’язкової складової педагогічної практики магістрантів у закладі вищої освіти (пункт 6.5.9 Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти в університеті), на нараді також домовилися про проведення настановчої конференції.

Ректор університету Шрамко Я. В. зазначив, що робота приймальної комісії організована на належному рівні, тому потрібно продовжувати цей процес відповідно до плану роботи й 01.07.2019 приймальна комісія повинна вже почати роботу зі вступниками.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи Гаманюк В. А., яка повідомила про необхідність надання інформації про викладання дисциплін іноземними мовами;

- проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П. проінформував про заплановану на 05 червня звітну конференцію ППО КДПУ (о 14.00 в 322 ауд.); звітно-перевиборні збори ветеранів університету 20.06.2019 о 14.00 в 228 ауд.; результати участі студентів факультету мистецтв, психолого-педагогічного факультету та факультету дошкільної і технологічної освіти 01.06.2019 у районному заході до Дня захисту дітей;

- завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л. – про проведення тренінгу 04.06.2019 о 13.50 в 205 ауд. «Електронне звітування з практики: студентський блогінг»;

- перший проректор Остроушко О. А. – про критерії присвоєння кваліфікації викладача здобувачам освітнього рівня «магістр»;

-  ректор університету Шрамко Я. В., який наголосив на необхідності вчасної оплати за освітні послуги. Нагадав, що невиконання умов договору між університету та фізичною (юридичною) особою є підставою для відрахування особи з числа студентів.

8001
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок