02 грудня 2019 року відбулася нарада, яку провела перший проректор Остроушко О. А. У нараді взяли участь проректори, декани й заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому, головний бухгалтер університету. На нараді обговорювався стан підготовки факультетів до зимової заліково-екзаменаційної сесії. 

Виступили декани й заступники деканів факультетів, узагальнила інформацію завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В. Під час обговорення було зазначено, що підготовча робота майже завершена і факультети готові до проведення заліків та екзаменів. Розклади екзаменів складено, на кафедрах затверджено й перезатверджено екзаменаційні білети, у деканатах підготовлено відомості обліку успішності. Декани проінформували про стан ліквідації академічної різниці студентами, поновленими на навчання та зарахованими для здобуття другої вищої освіти, про виконання навчальних планів, про проведення проміжних атестацій, про графік захисту курсових робіт.

За результатами обговорення перший проректор Остроушко О. А. зазначила, що підготовча робота до проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії проведена на належному рівні, залікова сесія має бути завершена до останнього дня теоретичного навчання відповідно до графіку освітнього процесу, а екзаменаційна – згідно з затвердженим розкладом.

У різному виступили:

  • проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – щодо організації наукової роботи студентів (стан проведення олімпіад та підготовка до конкурсу наукових робіт студентів); стан звітування завідувачів кафедр з наукової роботи;
  • Бурман Л.В., голова профкому університету, яка звітувала про результати осінньої сесії Школи молодіжного лідерства «ПроЯв» (24–27 листопада 2019 р.).
9469
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок