Оперативна нарада при ректорі університету відбулася 16 грудня 2019 року. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, заступник завідувача навчально-методичного відділу, голова профкому. На нараді обговорювався стан підготовки до вручення документів про вищу освіту магістрам у 2019 році. 

З доповіддю виступила перший проректор Остроушко О. А., яка проінформувала про стан готовності до замовлення та виготовлення дипломів і додатків до дипломів випускникам магістратури 2019 року. Завершується формування бази даних випускників для замовлення дипломів у ЄДЕБО. Цього року формування додатків до дипломів здійснюється з допомогою оновленого генератора, який працює в операційних системах Windows і Linux. 01 листопада і 04 грудня проведено наради з відповідальними за оформлення додатків. На кінець грудня інформаційно-обчислювальний центр забезпечить друк чернеток додатків до дипломів для перевірки студентами правильності внесеної персональної інформації. Планується, що документи про освіту будуть виготовлені й підписані на початку січня, відразу після завершення роботи Екзаменаційних комісій і новорічних свят. Обговорено можливий графік вручення документів про освіту в першій декаді січня 2020 року.

Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на відповідальності деканатів і навчально-методичного відділу за організацію роботи з виготовлення й видачі документів про вищу освіту.

Також було обговорено основні нововведення в Правилах прийому на навчання до університету у 2020 році. Перший проректор Остроушко О. А. проінформувала, що завершено підготовку проєкту Правил прийому, який буде завтра оприлюднено в розділі «Для обговорення» на сторінці Вченої ради університету. Повідомлено, які пропозиції деканатів ураховано в Правилах прийому. Окреслено особливості вступної кампанії для вступників на ОС «бакалавр» на основі ОКР «молодший спеціаліст», визначено перелік бюджетних і небюджетних пропозицій, норми зарахування для навчання для здобуття вищої освіти за іншою спеціальністю. Окрему увагу приділено правилам прийому до магістратури, зокрема термінам вступної кампанії та нормам перехресного вступу на педагогічні спеціальності для випускників класичних університетів.

У різному виступили:

  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П. – про підсумки проходження працівниками університету медичного огляду; про заходи з пожежної безпеки в університеті;
  • голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – про вручення подарунків студентам пільгових категорій з 16.12.2019. по 19.12.2019. та святковий концерт для дітей працівників і студентів, який відбудеться 24.12.2019 на третьому поверсі головного корпусу.
9642
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31