IMG 1946

9 вересня 2017 року у Криворізькому державному педагогічному університеті відбулося традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту України, який припадає на другу суботу вересня. Цьогоріч родзинкою спортивного свята Криворізького педагогічного стало єднання студентської завзятості та досвіду викладачів вишу, які долучилися до низки змагань з різних видів спорту, разом з молоддю продемонструвавши хист, витривалість та волю до перемоги.

На святі панувала атмосфера динамічного, сучасного спортивного свята, створена кафедрою фізичної культури та методики її викладання; гарний настрій та командний дух згуртованого науково-педагогічного колективу та кращих представників студентської атлетичної громади зробив черговий спортивний захід Криворізького педагогічного дійсно святковою подією.

IMG 2020

Ведучі свята – викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання Н. Г. Макаренко та випускник географічного факультету І.Власюк – привітали учасників заходу та надали слово ректору КДПУ, проф. Я. В. Шрамку. Відтак було підведено підсумки Спартакіади КДПУ за 2016-2017 н. р. Заслужені нагороди з рук ректора на святі отримали призери студентської універсіади та кращі спортсмени з числа студентів різних факультетів університету.

За активну життєву позицію, участь у спартакіаді «Бадьорість та здоров'я» високі показники у спортивно-масовій, фізкультурно-оздоровчій  роботі університету та з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні були нагороджені викладачі та студенти університету. Привітала присутніх і голова профспілки КДПУ Л. В. Бурман, яка вручила премії профспілкового комітету найактивнішим студентам і викладачам.

Окрасою свята стали виступ студентки факультету іноземних мов М. Дем’яненко, яка виконала пісню «Моя любов – Україна», а також показовий виступ з художньої гімнастики студентки І курсу природничого факультету КМС Д. Слюсар.

IMG 2089

Цьогоріч у Криворізькому педагогічному відбувся перший набір на нову спеціальність «Середня освіта. Фізична культура». Численні спортивні досягнення першокурсників, їх підготовка та вмотивованість дозволяють впевнено стверджувати – навчання фахівців зі спортивних дисциплін у Криворізькому педагогічному обіцяє бути захоплюючим та результативним.

Після закінчення офіційної частини свята було проведено низку спортивних змагань – бліц-турнір з шахів, змагання з гирьового спорту та футзалу, а також флеш-моб, у рамках якого відбувся танцювальний марафон.

IMG 2813

Дивіться більше світлин зі свята у фотоальбомі на нашій офіційній сторінці у фейсбук!


 

2336
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31