Кожного року під час зимових канікул на спортивній базі Криворізького педагогічного проводяться традиційні змагання між командами працівників нашого вишу – Універсіада «Бадьорість і здоров’я». 31 січня 2018 року відбувся видовищний фінал та нагородження переможців цьогорічного спортивного свята.

Захоплені уболівальники стали свідками урочистого параду відкриття змагань. До команд атлетів Криворізького педагогічного з вітальним словом звернулися ректор університету, професор Я. В. Шрамко та заступник голови профкому, доцент кафедри української мови Т. І. Вавринюк, які нагадали про давню спортивну традицію вишу, покликану згуртувати громаду наших працівників, і побажали здоров’я усім учасникам і перемоги найкращим атлетам.

Цього року до університетських змагань долучились команди фізико-математичного факультету, факультету мистецтв, факультету географії, туризму та історії, психолого-педагогічного факультету, факультету іноземних мов, природничого факультету, факультету дошкільної і технологічної освіти, а також збірна команда структурних підрозділів КДПУ. Переможців на кожному з етапів змагань визначало професійне журі у складі фахівців кафедри фізичної культури та методики її викладання.

Кожна Універсіада Криворізького педагогічного – особлива подія з власною, притаманною лише справжньому святу спорту та товариського духу атмосферою. У програмі цьогорічних спортивних перегонів не обійшлося без родзинок – нікого не залишили байдужим напружені змагання на особисту першість із нормативів «Оцінювання фізичної підготовки населення України». І, звичайно, фінальна церемонія нагородження переможців під час урочистого закриття Універсіади, на якій визначилися кращі атлети Криворізького педагогічного, стала яскравим завершенням улюбленої спортивної події нашого вишу.

Місця розподілилися наступним чином:

VIII місце – факультет іноземних мов;

VII місце – психолого-педагогічний факультет;

VI місце – команда структурних підрозділів;

V місце – природничий факультет;

IV місце – факультет дошкільної і технологічної освіти;

Вітаємо переможців Універсіади-2018!

ІІІ місце – факультет географії, туризму та історії;

ІІ місце – факультет мистецтв;

І місце – фізико-математичний факультет.

універсіада2018

Фотозвіт з перебігу усіх змагань можна переглянути у Галереї.

3884
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31