sambo0419 1

Нещодавно, 12-15 квітня 2019 року, студентка природничого факультету Валерія Захаревич здобула бронзову медаль на Чемпіонаті Європи з самбо. Як відбувалися змагання та які емоції вирували, читайте в черговому дописі прес-центру.

sambo0419 2

Нагадаємо, що взимку дівчина стала бронзовою призеркою чемпіонату Кубку Європи з сумо. З того дня Валерія почала сумлінно готуватися до наступних змагань. За два тижні до початку Чемпіонату Європи з самбо вона проходила підготовку в Кончі-Заспі, де наполегливо відпрацьовувала свою техніку.

sambo0419 3

Чемпіонат Європи проходив у місті Лімасолі на Кіпрі, де у спортивному поєдинку зустрілися представники понад двадцяти країн. Валерія потрапила до категорії юніорів – учасників до 20 років з вагою 68 кг. Її супротивники були дійсно гідними перемоги, але наша студентка продемонструвала досконалу фізичну підготовку й виборола омріяну бронзу.

sambo0419 4

«Якщо чесно, психологічно мені було важче, аніж фізично. Я дуже нервувала перед своєю зустріччю, але коли я все ж таки вийшла на килим, то всі хвилювання вмить зникли, розповідає Валерія. Після цих змагань я зрозуміла, що все можливо! Необхідно просто ставити собі мету, тренуватися й ще раз тренуватися. А ще - мати неабияку волю до перемоги!».

Криворізький педагогічний пишається нашою спортсменкою
і вітає Валерію зі здобутою перемогою! Так тримати – далі ще краще!

7588
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок