sportsday19 1

14 вересня 2019 року з нагоди Дня фізичної культури та спорту України на подвір’ї головного корпусу Криворізького педагогічного зібралися викладачі й студенти всіх факультетів.

sportsday19 2

Університет уже багато років поспіль готує спортивно-розважальну програму за підтримки кафедри фізичної культури та методики її викладання.

sportsday3

Головною метою цього заходу є вдосконалення фізичних якостей учасників та популяризація здорового способу життя серед університетської громади.

sportsday19 3

На святі були підведені підсумки Універсіади КДПУ 2018-2019 навчального року, під час якої було нагороджено кращих спортсменів педагогічного. Студентка психолого-педагогічного факультету Катерина Щербак підготувала подарунок для учасників події – спортивний номер «Дитячий фітнес».

sportsday19 4

Студент природничого факультету Владислав Симанковський продемонстрував показовий виступ із бойового мистецтва. А творчі колективи рідної альма-матер заряджали всіх присутніх на позитив, створюючи бадьору атмосферу спортивного свята.

sportsday19 5

Зі словами привітання до учасників і гостей заходу звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко: «Наші студенти й викладачі досягають вагомих результатів у різноманітних спортивних змаганнях міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня. Університет має чіткі орієнтири щодо розвитку фізичної культури; ми прагнемо й надалі рухатися в цьому напрямку. Запрошую кожного долучатися до спортивних активностей, задля власного всебічного розвитку, зміцнення здоров‘я й успіхів усієї громади!».

sportsday19 6

Кращі спортсмени з числа студентської молоді й професорсько-викладацького складу отримали грошові винагороди від первинної профспілкової організації КДПУ.

sportsday19 7

Після завершення офіційної частини свята розпочалися різноманітні спортивні активності. Хлопці та дівчата мали можливість взяти участь у шаховому турнірі, у змаганнях з гирьового спорту й з легкої атлетики на відстань у 1300 метрів. А для тих, хто бажав більше дізнатися про можливості власного організму працювала локація з фітнес-марафону.

sportsday19 8

Усі учасники змагань показали себе гідними, кмітливими й спритними супротивниками, продемонстрували володіння спортивними стратегіями. Згідно з результатами змагань, призові місця розподілилися таким чином:

sportsday19 9

Легка атлетика:

Серед жінок:

  • І місце – Вероніка Богдан;
  • ІІ місце – Тетяна Шоста;
  • ІІІ місце – Анастасія Каліновська.

Серед чоловіків:

  • І місце – Кирило Іванов;
  • ІІ місце – Максим Гордієнко;
  • ІІІ місце – Олександр Городецький.

sportsday19 10

Гирьовий спорт:

  • І місце – Андрій Модей;
  • ІІ місце – Олександр Кравцов;
  • ІІІ місце – Євген Кухарин.

sportsday19 11

На шаховому турнірі представники всіх факультетів змагалися за олімпійською системою. Перемогу виборов студент факультету дошкільної і технологічної освіти Іван Петровський.

sportsday19 12

Фітнес-марафон:

  • І місце – факультет іноземних мов;
  • ІІ місце – факультет дошкільної і технологічної освіти;
  • ІІІ місце – природничий факультет.

Приз глядацьких симпатій отримав студент факультету української філології Владислав Ковтуненко.

Криворізький педагогічний вітає всіх атлетів
та бажає нових перемог і високих спортивних результатів!

8567
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31