aerobics19 1

19 листопада 2019 року в спортивній залі головного корпусу відбулася найграціозніша подія року – змагання зі спортивної аеробіки серед усіх факультетів Криворізького педагогічного.

На цей день чекали не лише учасники та викладачі, а й вболівальники, які своєю завзятою підтримкою створювали неймовірний настрій. Спортивне свято, як завжди, складалося з розминки, візитівки, представлення членів суддівської колегії, виступів учасників із підготовленими номерами, вітальних виступів гостей, оголошення результатів та заключного виступу переможців змагання.

aerobics19 2

До складу суддівської колегії увійшли президент «Федерації художньої гімнастики», суддя національної категорії А. М. Скрипник, тренер з художньої гімнастики ДЮСШ № 10, суддя національної категорії С. Р. Алексєєва, тренер ДЮСШ № 10, суддя І категорії О. М. Чемізова, тренер ДЮСШ № 10, суддя І категорії С. Ф. Лагода та головний суддя змагань, викладач кафедри фізичної культури з методикою її викладання Н. Г. Макаренко.

aerobics19 3

Після виступу команд зі спортивної аеробіки було оголошено результати змагань з волейболу серед чоловіків, які проходили 14 листопада поточного року. Отже, І місце виборов факультет дошкільної і технологічної освіти, ІІ місце – факультет географії, туризму та історії, а ІІІ місце посів природничий факультет.

aerobics19 1

Під час підрахунку балів для всіх присутніх виступили наймолодші учасники свята: майбутні вчителі фізичної культури під керівництвом Н. Г. Макаренко.

aerobics19 4

Збірна студентів Криворізького педагогічного привітала гостей та команди видовищним баскет-фрістайлом.

aerobics19 5

На спортивному святі було відзначено та нагороджено почесними грамотами за вагомий внесок у спортивну діяльність університету студенток факультету дошкільної і технологічної освіти Олександру Малій, Анастасію Соколову та Катерину Борвинську й студенток факультету географії, туризму та історії Вікторію Козенко та Оксану Ярову.

aerobics19 6

І ось найочікуваніший момент змагань – оголошення трійки переможців:

І місце – природничий факультет;

ІІ місце – факультет географії, туризму та історії;

ІІІ місце – факультет української філології.

aerobics19 7

Привітав переможців та вручив медалі ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко. «Наші студенти не тільки найрозумніші, найталановитіші, а й найспортивніші та найграціозніші!», – підкреслив ректор у вітальній промові.

Вітаємо переможців та бажаємо нових звершень у всіх сферах життя!

9311
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31