chess20 1

23 січня 2020 року в шаховому клубі «Еліта» відбулися чергові змагання із шахів. Результати цієї гри значно вплинули на загальний рейтинг команд і кардинально змінили розстановку сил у турнірній таблиці.

chess20 2

До інтелектуальних змагань долучилися учасники восьми команд представників майже всіх факультетів, у тому числі команда адмінперсоналу й працівників бібліотеки. Кожна команда складалася із 2-3 осіб.

chess20 3

Шахи – це не тільки змагання, а ще й чудова нагода поспілкуватися зі своїми колегами та познайомитися з діяльністю шахового клубу, гарна можливість розвинути свою увагу й перевірити власні здібності в захоплюючій грі.

chess20 4

Правила змагань є незмінними. Спочатку команди грають по групам, щоб визначити лідерів у кожній з них. Відтак учасники зустрічаються у фінальному змаганні, під час якого визначаються призові місця. На кожну партію гравці отримують по 10 хвилин; 1 бал нараховується за перемогу і 0,5 – за нічию.

chess20 5

За результатами чотирьох турів переможні місця розподілилися таким чином:

І місцефакультет мистецтв;

ІІ місцефізико-математичний факультет;

ІІІ місцефакультет географії, туризму та історії.

chess20 6

«Завжди приємно брати участь у таких змаганнях. Це не просто ще одна подія життя університетської громади, а поєднання цікавого спілкування та захоплюючої гри. Дійсно, шахи – це гімнастика розуму. Ми завжди раді долучитися до таких змагань, але не завжди на це є час. Дуже приємно, що ми маємо можливість організовано брати участь у змаганнях», – ділиться враженнями канд. пед. н., доц. кафедри образотворчого мистецтва Р. О. Пильнік.

Криворізький педагогічний вітає переможців
і бажає успіхів у наступних змаганнях!

9970
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок