Початку засідання Вченої ради передувало вручення атестатів доцента, які отримали семеро викладачів університету: Бобилєв Д. Є., Чорна О.В., Устінова В. О., Пальчикова О. О., Бадіца М. В., Мерзликін П. В., Суятинова К. Є. З основною доповіддю «Про стан навчально-виховної роботи, соціального захисту та соціальної підтримки студентів пільгових категорій» виступив проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П. 

Валерій Петрович зазначив, що в університеті склалася і діє система роботи зі студентами пільгових категорій, яка здійснюється відповідно до чинного законодавства.

До обговорення доповіді долучилася голова профкому університету Бурман Л.В., яка позитивно оцінила роботу зі студентами пільгових категорій в університеті.

Підсумовуючи виступи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на важливості питання, що розглянулося, та необхідності постійної уваги до нього. Ярослав Владиславович, зазначив, що ті рішення, які були прийняті щодо пільгових категорій студентів, наразі виконані.

Вчена рада затвердила перелік вибіркових дисциплін, спецкурсів, спецсемінарів, спецпрактикумів на 2020-2021 навчальний рік; присвоїла вчені звання професора та доцента; перевела з контрактної форми навчання на навчання за рахунок видатків державного бюджету студентів пільгових категорій; прийняла рішення про висунення кандидатури Семерікова Сергія Олексійовича для нагородження Дніпропетровською обласною державною адміністрацією з нагоди Дня науки.

Було також розглянуто ряд робочих питань та прийнято за ними рішення, що стосуються забезпечення освітнього процесу в університеті.

У різному ректор університету Шрамко Я. В. поінформував присутніх членів ради про заходи щодо запобігання вірусної інфекції COVID-19.

Ознайомитися з рішеннями Вченої ради детально 


 

10544
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30