nmv 1

В умовах карантинних обмежень навчально-методичний відділ Криворізького педагогічного залишається в авангарді організаційної роботи та у повному обсязі виконує всі покладені на нього функції.

За майже 90-річну історію Криворізького педагогічного вперше виникла така надскладна ситуація, коли припинення навчання, внаслідок карантину, триває так довго. Тому працівники навчально-методичного відділу ефективно організували свою роботу із забезпечення дистанційного навчання студентів та виконання інших організаційних функцій.

nmv 3

На цьому етапі головне завдання відділу полягає в координуванні роботи факультетів та кафедр з організації освітнього процесу в умовах карантину. Проводяться консультації викладачів щодо розміщення навчальних матеріалів на платформі MOODLE (на 2.04.2020 року усі здобувачі вищої освіти мають до неї доступ), а також організації онлайн-навчання засобами Google Classroom.

nmv 2

Інспектори факультетів дистанційно працюють у створеному працівниками інформаційно-обчислювального центру Генераторі додатків над формуванням додатків до дипломів здобувачів вищої освіти, а також упорядковують навчальні картки студентів.

Одним із важливих напрямів діяльності відділу є підготовка онлайн-нарад із керівниками структурних підрозділів, деканами та завідувачами кафедр. Для ефективного зв’язку тестується комунікаційне програмне забезпечення Zoom, надаються онлайн-консультації щодо його встановлення та роботи.

 

nmv 4

Не припиняється надання довідок здобувачам вищої освіти. Для цього в дистанційному режимі збираються всі запити, оформлюються довідки й у встановлений термін, дотримуючись обов’язкових правил карантину, видаються студентам.

Зав. навчально-методичного відділу, канд. пед. наук, доц. кафедри економічної і соціальної географії та методики викладання О. В. Бондаренко зазначила: «Структурний підрозділ успішно виконує поточні й перспективні завдання: фахівці відділу вносять зумовлені карантином зміни до графіка освітнього процесу, готуються до літньої екзаменаційної сесії та підсумкової атестації випускників бакалаврату. Серед інших завдань відділу — видача документів про освіту, організація завершення 2019/20 н. р. і підготовка до наступного навчального року».

11080
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30