zag. viddil 1

Загальний відділ є самостійним структурним підрозділом Криворізького педагогічного, робота якого регламентується відповідним Положенням. Прес-центр продовжує дізнаватися про важливість, завдання, функції та організацію роботи структурних підрозділів КДПУ в умовах карантину.

Ведення діловодства є важливою складовою частиною роботи кожної установи, організації. Відповідальність за це покладається на загальний відділ, який обробляє документи, що надходять до університету; здійснює їх реєстрацію та веде облік; контролює своєчасний розгляд і проходження документів в університеті; організовує збереження документаційного фонду та користування ним.

zag. viddil 2

Повноцінну роботу відділу забезпечують начальник загального відділу, фахівець І категорії, інспектор та секретар ректора. Діяльність працівників структурного підрозділу регламентується посадовими інструкціями, які розробляє керівник відділу та затверджує ректор університету.

zag. viddil 3

Основним завданням загального відділу є підтримка єдиного порядку документування управлінської інформації та роботи з документами в університеті, методичне керівництво й контроль за дотриманням установленого порядку роботи з документами у структурних підрозділах університету.

Начальник загального відділу С. М. Суліма зазначила: «Під час карантину загальний відділ працює за встановленим графіком. Дещо змінилася тривалість робочого дня. Кожен працівник відділу забезпечує своєчасне приймання, розгляд, оформлення, контроль та збереження документів університету».

11267
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30